westlands woonevent banner small

Aan de Nieuwe Vaart: 39 villa's en tweekappers in 's-Gravenzande

Unieke buurt tussen groen en water met riante woningen die allemaal nét even anders zijn

21 maart 2019-

Pal naast de Nieuwe Vaart in ’s Gravenzande verrijst een unieke buurt: Aan de Nieuwe Vaart. Deze wijk met 39 villa's en tweekappers staat mooi op zichzelf. Dat komt met name door de ligging tussen de Nieuwe Vaart en een ecologische zone. De villa's en tweekappers zijn allemaal nét even anders, maar vormen wel één geheel. De tuinen liggen mooi op de zon en afwisselend aan de buitenzijde of tussen de woningen in. Dit levert een gevarieerd en groen beeld op. De verschillende kappen en kleuren baksteen zorgen ook in de architectuur voor diversiteit. De verkoop start nog dit voorjaar. Tijdens het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk, kom je er meer over te weten.

Aan de Nieuwe Vaart: heerlijk wonen tussen groen en water

Aan de Nieuwe Vaart wordt een kwalitatief hoogwaardige wijk, met villa's en twee-onder-één-kap woningen die omgeven zijn door groen en water. Je woont hier straks buiten en sfeervol, op misschien wel de mooiste plek van ’s-Gravenzande. Landelijk, rustig en dicht bij zee. In een droomhuis bovendien. Je ervaart hier rust, ruimte en vrijheid. Dat laatste is onder meer te danken aan de wisselende verkaveling. De kavels zijn zo gelegen dat je heerlijk in je eigen tuin kunt genieten van zon, uitzicht en privacy. Bovendien ben je met de duurzame oplossingen in de woning in staat om in je eigen energiebehoefte te voorzien. Je bent niet afhankelijk van een collectieve warmtevoorziening.

Prijzen vanaf 539.000 euro (v.o.n.)

De twee-onder-één-kap woningen worden minimaal 165 vierkante meter groot. De koopsommen beginnen bij 539.000 euro (v.o.n.). De vrijstaande villa's, die onder meer opvallen door hun grote raampartijen, worden minimaal 175 vierkante meter groot. De prijzen van deze woningen beginnen bij 675.000 euro (v.o.n.). Elke woning heeft een eigen garage en de mogelijkheid om op eigen terrein twee auto’s te parkeren. De verwachting is dat de verkoop van de eerste fase in de tweede helft van mei start. De start van de bouw is gepland in het vierde kwartaal van dit jaar.

Voorzieningen en natuur dichtbij

Nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Vaart is landelijk gelegen aan - de naam zegt het al - de Nieuwe Vaart. Met de fiets zit je zo op het strand of in de oude dorpskern van ’s Gravenzande. Je hebt hier dus alle voorzieningen bij de hand, zoals winkels, horeca en het theater. En in de directe omgeving kun je genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft.

  • www.aandenieuwevaart.nl.
  • Stand: Dutch Housing Company.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

Meer nieuws