westlands woonevent banner small

Borgdorff Makelaars: als je een huis wilt kopen, verkopen, huren of verhuren

Makelaarskantoor komt met zes nieuwbouwprojecten en met kavels naar Westlands Woonevent

27 maart 2019-

Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren? Bij Borgdorff Makelaars ben je hiervoor aan het goede adres. Dit makelaarskantoor is je vanuit zijn vestigingen in Monster, Wateringen, Naaldwijk, Vlaardingen en Den Haag graag van dienst op het gebied van makelaardij (bestaande bouw en nieuwbouw), taxaties, hypotheken en verzekeringen. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk, kom je er alles over te weten. Ook vind je in de stand het meest recente woningaanbod, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. En wil je meteen weten wat je kunt lenen? Dan doen de financieel adviseurs een quickscan. 
 

Overzicht nieuwbouw- en kavelaanbod in stand Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars komt met flink wat aanbod uit het Westland naar het Westlands Woonevent. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwbouw- en zelfbouwprojecten:

Haags Buiten, Den Haag
Nieuwbouwproject Haags Buiten bestaat uit familiewoningen, waterwoningen en nog enkele herenhuizen. De woningen worden verwarmd en van warm water voorzien via een luchtwaterwarmtepomp. De start bouw van fase 1 wordt medio 2019 verwacht. De verkoop van fase 2 is op 28 maar gestart. Meer informatie: www.haagsbuiten.nl.

Zand en Honing, ’s-Gravenzande 
Momenteel zijn in Zand en Honing nog enkele tweekappers beschikbaar. Enkele rijtjeswoningen staan onder optie. Voor de meest actuele stand van zaken kun je de projectwebsite raadplegen: www.zandenhoning.nl. De verwachte start bouw van de eerste fase: derde kwartaal 2019. 

De Admiraal, Ter Heijde
De appartementen van nieuwbouwproject De Admiraal  in Ter Heijde zijn in aanbouw. Op dit moment is bouwnummer 7 nog beschikbaar. De koopsom is 547.500 euro (v.o.n.). Bekijk de plattegronden en meer informatie via de website van Borgdorff Makelaars.

Duingeest, Monster
Er zijn nog enkele twee-onder-één-kap woningen beschikbaar in nieuwbouwproject Duingeest in Monster. Het gaat om woningen van het type Zandlelie. Ook is nog één vrijstaande woning (type Zeewinde XXL) beschikbaar. De koopsommen beginnen bij 594.000 euro (v.o.n.). Half maart is de verkoop van 34 appartementen in de gebouwen Zandzegge en Zeekraal gestart, met prijzen vanaf 379.850 euro (v.o.n.). Op www.duingeest.nl vind je de meest actuele stand van de verkoop van deze projecten.

Noordhof, Den Haag
De laatste woning in nieuwbouwproject Noordhof in Den Haag staat onder optie, de overige woningen zijn inmiddels in aanbouw! Heb je interesse? Meld je dan aan voor de reservelijst door contact op te nemen met Borgdorff Makelaars.

Watertuinen III, Maasdijk
In nieuwbouwproject Watertuinen in Maasdijk worden diverse type woningen en appartementen aangeboden. De ontwikkelaar is op dit moment in gesprek met de gemeente over de vergunning. Wil je op de hoogte gehouden worden? Neem dan contact op met Borgdorff Makelaars.

De Kreken (kavels), Poeldijk
In De Kreken in Poeldijk zijn nog drie zelfbouwkavels te koop. Deze worden aangeboden zonder woning, zodat je hier jouw droomhuis op kunt laten realiseren! De koopsommen bedragen 370.140 of 370.760 euro (v.o.n.). Meer weten over de mogelijkheden? De makelaars van Borgdorff Makelaars vertellen het je graag.

Santhorsthof (kavels) Monster
In Santhorsthof in Monster zijn nog drie kavels te koop. Deze worden aangeboden zonder woning. Ook in dit kavelgebied heb je legio mogelijkheden om jouw droomhuis te (laten) bouwen. De koopsommen voor de kavels beginnen bij 468.750 euro (v.o.n.). Meer weten over de mogelijkheden? De makelaars van Borgdorff Makelaars vertellen het je graag.

Woningen in voormalige gemeentehuizen ’s-Gravenzande en Wateringen
Wonen in het voormalige gemeentehuis van ’s-Gravenzande, midden in het centrum. Op deze plek worden onder de naam De Gravin (zie impressie) zowel koop- als huurappartementen ontwikkeld. In het voormalig gemeentehuis van Wateringen worden op dit moment sociale huurappartementen ontwikkeld. De toewijzing gaat in overleg met de afdeling Wonen van de Gemeente Westland. De start van de bouw wordt verwacht begin 2020. Wil je op de hoogte blijven van een of beide projecten? Neem dan contact op met Borgdorff Makelaars.

  • www.borgdorff.nl.
  • Stand: Borgdorff Makelaars.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.
Meer nieuws