westlands woonevent banner small

Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen. Het kan in Wilgenrijk

Een nieuw stukje Nederland, rijk aan groen en water, op 20 autominuten van Rotterdam en Den Haag

28 maart 2019-

Een nieuw stukje Nederland, op 20 autominuten van Den Haag en Rotterdam en dicht bij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. Een landelijk, groen en waterrijk gebied met een rust die zeldzaam is in de Randstad. Dat is Wilgenrijk. Maak kennis met Wilgenrijk en het actuele huizenaanbod op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk.

Wilgenrijk: groot en gevarieerd huizenaanbod

In dit nieuwe woongebied vindt u ruime kavels met unieke huizen. Van vrijstaand tot korte rijhuizen, van twee onder-één-kap tot luxe appartementen; het huizenaanbod in Wilgenrijk is groot en gevarieerd. Maar er is niet alleen aandacht voor de bouw van nieuwe huizen. In Wilgenrijk staat het woongeluk van de bewoners centraal. Er is daarom veel ruimte voor kinderen om veilig te spelen en voor volwassenen om te ontspannen en te recreëren langs de groene parkwal en in het rustige woongebied zelf. Dat alles, terwijl u nooit ver weg bent van voorzieningen. Hetzij in Maassluis, hetzij in de grote steden Den Haag en Rotterdam. 

Meer ruimte voor vergelijkbare prijs

In Wilgenrijk zijn de kavels groter dan elders in de regio. U krijgt meer ruimte voor een vergelijkbare prijs. Voor iedere woonwens is er een huis beschikbaar. Alle huizen zijn ontworpen volgens de ontwerpfilosofie van de 'Maassluise school'. Deze stijl geeft betekenis aan echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen. Geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden. De Maassluise School biedt zekerheid over de kwaliteit en de sfeer van het gehele gebied. Wie woont in Wilgenrijk, kiest voor architectuur, kwaliteit en rust.

Nieuwsgierig naar het huizenaanbod in Wilgenrijk? 

Momenteel zijn er diverse huizen in verkoop: vrijstaande huizen, twee-onder-één-kap huizen en korte rijhuizen. Woont u liever gelijkvloers? Langs de statige en rustige laan Verreweg zijn tien appartementen te koop in een kleinschalig appartementengebouw. Bekijk de details van alle huizen op www.wilgenrijk.nl/huizen of kom naar het Westlands Woonevent op zaterdag 13 april in het stadhuis in Naaldwijk. 

  • www.wilgenrijk.nl.
  • Stand: Wilgenrijk.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

Meer nieuws