westlands woonevent banner small

Een huis kopen of verbouwen? De Rabobank helpt je graag

Gratis oriëntatiegesprek over je financiële mogelijkheden, ook op Westlands Woonevent

21 maart 2019-

Overweeg je een huis te kopen? Dat is een leuk en spannend proces. Ook al omdat je nog lang plezier kunt hebben van je uiteindelijke besluit om te kopen. Met een koophuis kun je immers een spaarpotje opbouwen voor later als je aflost op de hypotheek. Maar, dan moet je die hypotheek wel eerst krijgen. Hoe haalbaar is dat in jouw situatie? Met inzicht, tips en oplossingen helpt de Rabobank je stap voor stap op weg naar je droomhuis. Online, maar ook offline. Op een van de kantoren en op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april. Daar kun je gratis oriënterend en vrijblijvend in gesprek met de adviseurs van de bank.

Gratis oriëntatiegesprek: ook mogelijk tijdens Westlands Woonevent

Ben je van plan een huis te kopen, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wat je maximaal kunt lenen. In het Rabobank Hypotheekdossier op www.rabobank.nl kun je een uitgebreide hypotheekberekening maken. Wil je liever (meteen) in gesprek met een financieel adviseur van de bank? Maak dan, eveneens via de website van de Rabobank, een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden op een van de kantoren van de bank in het Westland, maar ook telefonisch of via een video-chat. Je kunt voor dit gesprek ook naar het Westlands Woonevent komen. Zonder afspraak kun je ook daar met een van de financieel adviseurs van de Rabobank in gesprek.

Bespaar op de kosten, vul je online Rabobank Hypotheekdossier in

Waar (en hoe) het oriëntatiegesprek ook plaatsvindt, de adviseur kijkt tijdens dit gesprek naar je woonwensen en je financiële situatie. Ook maakt hij of zij een inschatting van de maandlasten. Verder krijg je algemene informatie over bijvoorbeeld de hypotheektarieven en hypotheekvormen van de Rabobank. Heb je eenmaal een woning gevonden? Dan helpt de bank je in een adviesgesprek bij het nemen van beslissingen over je hypotheek. Als je je goed voorbereidt op dit gesprek, bijvoorbeeld door het online Rabobank Hypotheekdossier in te vullen, kun je besparen op de advieskosten. 

Ook financieel advies bij verbouwing en verduurzaming huis

Heb je al een koopwoning en denk je erover om te gaan verbouwen? Ook dan informeren en adviseren de specialisten van de Rabobank je graag over je financiële mogelijkheden. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld een uitbouw, een nieuwe badkamer of energiebesparende aanpassingen.

  • www.rabobank.nl.
  • Stand: Rabobank.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

Meer nieuws