westlands woonevent banner small

ENTREE: duurzame driekamerappartementen in 's-Gravenzande

Gevelbrede balkons op de middagzon, hoge plafonds en een glazen gevel, dus veel daglicht

21 maart 2019-

Duurzame driekamerappartementen met hoge plafonds, veel glas en een balkon op de middag- en avondzon. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject ENTREE in 's-Gravenzande. Het project komt in nieuwbouwgebied Waelpark, een langgerekt woongebied tussen 's-Gravenzande en Naaldwijk met veel water en groen. Dat groene karakter is vooral te danken aan de ecologische zone die door Waelpark zal lopen. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk, kom je bij de stand van VORM meer te weten over de appartementen. 

ENTREE: twee kleinschalige gebouwen

Appartementengebouw ENTREE bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen waar je tussendoor de wijk in- en uitrijdt. Zoals de naam al doet vermoeden, markeert het project de ontsluiting van de nieuwbouwwijken De Vlindertuin en Dijckerwaal. 

Driekamerappartementen van 75 vierkante meter

De appartementen in ENTREE hebben allemaal een woonoppervlakte van circa 75 vierkante meter en in de basis drie kamers. De balkons zijn zo breed als de appartementen zelf en gericht op de middag- en avondzon. Kenmerkend aan de appartementen zijn de hoge plafonds (2,65 meter) en de grote glasgevel, waardoor veel licht de appartementen binnenkomt. Op de begane grond is per appartement een parkeerplaats beschikbaar. De vrij-op-naam prijzen van de appartementen zijn op dit moment nog niet bekend.

Duurzaam en gasloos

De appartementen worden bijzonder duurzaam. Ze zijn gasloos en worden verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming. Op het Westlands Woonevent kun je bij de stand van VORM meer informatie krijgen over dit project. Je kunt ook de projectsite in de gaten houden en/of je via die site aanmelden voor de nieuwsbrief.

  • www.vorm.nl/entree.
  • Stand: VORM.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

Meer nieuws