westlands woonevent banner small

Fase 3 De Vlindertuin in aantocht: duurzame woningen in stijl jaren '30

Nieuw woningaanbod binnenkort in verkoop. Nog 1 twee-onder-één-kap woning in fase 2 beschikbaar

27 maart 2019-

Nieuwbouwwijk De Vlindertuin in 's-Gravenzande krijgt steeds meer vorm. De eerste fase van deze nieuwbouwwijk in de stijl van de jaren dertig is al geruime tijd uitverkocht en in aanbouw. De eerste woningen in fase 1 zijn zelfs al opgeleverd. In fase 2 is op dit moment nog één twee-onder-één-kap woning beschikbaar en de bouw van deze fase is volop bezig. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor fase 3 in volle gang. Deze fase gaat binnenkort in verkoop. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april, krijg je er bij de stand van VORM meer informatie over.

De Vlindertuin fase 3: woningen in geliefde stijl van de jaren dertig

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve verkaveling van fase 3 van De Vlindertuin. Zoals het er nu naar uitziet, krijgt deze laatste fase schitterende twee-onder-één-kap woningen en enorme herenhuizen. De verwachting is dat fase 3 binnenkort in verkoop zal gaan. Wat het aanbod ook zal worden, zeker is dat de woningen de geliefde stijl van de jaren dertig krijgen.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen van fase 3 worden zeer duurzaam gebouwd en heel energiezuinig. Ze worden vanzelfsprekend gasloos en zullen worden verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Nog één twee-onder-één-kap woning beschikbaar in fase 2

De riante twee-onder-één-kap woning die nog beschikbaar is in fase 2, krijgt een woonoppervlak van circa 177 vierkante meter. De begane grond is heel ruim, met een riante woonkamer en een open leefkeuken. Op de eerste verdieping heb je vier slaapkamers, een compleet uitgevoerde badkamer en een aparte tweede toiletruimte. De tweede verdieping is groot genoeg voor een of twee extra kamers. In een aparte ruimte op deze tweede verdieping bevinden zich de technische installaties, zoals de CV-ketel en de mechanische ventilatie. Ook kun je daar je wasmachine en wasdroger kwijt. Dankzij de breedte van het huis heb je vanzelf een grote tuin. De prijs: 560.000 euro (v.o.n.). Meer informatie over deze woning staat op de projectsite.

  • www.vorm.nl/vlindertuin.
  • Stand: VORM.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.


De woningen op de impressies zijn woningen uit fase 2.

Meer nieuws