westlands woonevent banner small

Heerlijk wonen op de locaties van de Westlandse Zoom

OBWZ ontwikkelt mooie woonbuurten, waarin de natuur een duidelijke plek heeft

4 april 2019-

Heerlijk wonen op fiets- en loopafstand van het strand, in mooie buurten waar de natuur een duidelijke plek heeft. Het kan op diverse plekken in Poeldijk, Kwintsheul en Monster. Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) creëert daar mooie woonbuurten. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk, krijg je er bij de stand van OBWZ alle informatie over.

Informatie over huidig en toekomstig aanbod 

Je krijgt bij de OBWZ-stand niet alleen informatie over de laatste zelfbouwkavels op de diverse locaties. Ook informatie over woonbuurten die in de nabije toekomst worden ontwikkeld, is bij de stand verkrijgbaar.

Altijd een vakantiegevoel

Een van de gebieden die OBWZ ontwikkelt, is Achter de Duinen, parallel aan de duinen tussen Monster en Den Haag. Dit is een fantastisch gebied, waar het altijd voelt alsof je op vakantie bent. Vooral voor buitenmensen die, ongeacht het weertype, graag een strandwandeling of fietstocht maken. Achter de Duinen krijgt woonbuurten met elk een eigen karakter, en altijd geïnspireerd op buiten wonen in bos of duinen. Rond de zomer wordt er meer bekend over de invulling en planning van Achter de Duinen. 

De laatste kavels in Poeldijk en Monster 

OBWZ komt ook met nog beschikbare zelfbouwkavels naar het Westlands Woonevent. Het gaat om de laatste kavels van 600 vierkante meter in project De Kreken (Poeldijk, zie foto boven) en om de laatste riante vrije kavels in project Santhorsthof (Monster). Santhorsthof ligt op loopafstand van het strand. Bijzonder: het duinlandschap loopt zelfs door tot óp de kavels. Wil je niet zelf bouwen? Dan zijn in Poeldijk (dorp) ook nog enkele woningen aan de Gantel te koop.

Krekenpark en Heuvelpark in Poeldijk

Parallel aan nieuwbouwwijk Poeldijkerhout realiseert OBWZ een fraai park, het Krekenpark. Het thema van dit park is 'ontmoeten, spelen en lekker buiten zijn'. Het park wordt gefaseerd aangelegd en volgt de bouw van de wijk. Elders in Poeldijk, langs de Paul Captijnlaan, realiseert OBWZ het Heuvelpark. Voor dit park kunnen bewoners en toekomstige gebruikers alvast ideeën kenbaar maken tijdens het Westlands Woonevent. Dan kan daar vervolgens in het verdere ontwerp rekening mee worden gehouden. 

Nieuw woningaanbod in Poeldijkerhout in aantocht

De eerste drie fases van Poeldijkerhout (met 180 woningen) zijn uitverkocht en in aanbouw. Maar er komt nieuw aanbod aan. De bestemmingsplanprocedure is in een afrondende fase en de voorbereidingen zijn in volle gang. Rond de zomer gaat de eerste ontwikkelaar in verkoop met nieuw woningaanbod. Het gaat om (gasloze) rijwoningen en tweekappers. In de latere fase wordt ook aan appartementen gedacht. Ook over dit nieuwe aanbod kom je bij de OBWZ-stand meer te weten.

Meer nieuws