westlands woonevent banner small

Natuurlijk Wonen: riant wonen tussen groen en water in 's-Gravenzande

Rijwoningen, halfvrijstaande villa's en villa's aan het water en nabij een ecologische zone

9 april 2019-

Half vrijstaande villa's aan een ecologische zone, luxe villa's aan het water en riante eengezinswoningen ertussenin. Dat is het woningaanbod in nieuwbouwproject Natuurlijk Wonen in 's-Gravenzande. Hier woon je tussen water en groen, met het centrum van Naaldwijk en het hart van 's-Gravenzande om de hoek. Alle woningen zijn gasloos. Daar wil jij natuurlijk óók wonen. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk, krijg je er alle informatie over.

Woningaanbod Natuurlijk Wonen: vanaf 349.500 euro (v.o.n.)

Natuurlijk Wonen telt 53 woningen. Het aanbod is heel divers en bestaat uit eengezinswoningen in twee typen, halfvrijstaande villa's en vrijstaande villa's. De inschrijving is begonnen en verloopt via de projectsite. De prijzen beginnen bij 349.500 euro (v.o.n.). 

Ruime eengezinswoningen met diepe achtertuinen

Natuurlijk Wonen krijgt twee typen rijwoningen (eengezinswoningen): De Rietzanger en De Waterjuffer. De woningen van het type Rietzanger krijgen een rustige ligging, aan de rand van het plangebied. Het gaat om woningen met woonoppervlaktes vanaf 125 vierkante meter en een breedte van 5,40 meter. Je beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, drie (slaap)kamers en een badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Heel fijn bij deze woningen is de diepe achtertuin (met berging en achterom). De prijzen beginnen bij 349.500 euro (v.o.n.). De woningen van het type Waterjuffer liggen juist in het hart van Natuurlijk Wonen. Deze woningen hebben woonoppervlaktes vanaf 132 vierkante meter en een breedte van 5,40 meter. Ook in deze huizen heb je een ruime woonkamer met open keuken, drie (slaap)kamers en een badkamer op de eerste verdieping. De vrij indeelbare tweede verdieping is ruim genoeg voor extra (slaap)kamers. De diepe achtertuin (met berging en achterom) ligt op het zuiden of westen. De koopsommen beginnen bij 379.000 euro (v.o.n.).

Halfvrijstaande villa's nabij ecologische zone

Nog een stuk groter zijn de halfvrijstaande villa's van het type De Rietkraag. Deze woningen liggen vrij aan de rand van Natuurlijk Wonen, waar het gebied overloopt in een ecologische zone. De woonoppervlaktes zijn 167 vierkante meter en, heel bijzonder, de woningen zijn 11 meter breed. Op de begane grond heb je een grote, L-vormige woonkamer. Wil je nóg meer leefruimte? Dan kun je kiezen voor een uitbouw van circa 12 vierkante meter. Maar je kunt ook, met het oog op de toekomst, kiezen voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping heb je drie ruime (slaap)kamers, een badkamer en een apart toilet. De vrij indeelbare tweede verdieping is groot genoeg voor het creëren van extra (slaap)kamers. De achtertuin (op het zuidwesten) is riant. Je hebt genoeg eigen grond voor twee parkeerplaatsen. De berging is inpandig. De koopsommen beginnen bij 577.500 euro (v.o.n.).

Luxe villa's aan het water, met riante vlonder tot 70 vierkante meter

Ronduit riant zijn de villa's van het type De Waterspiegel. Deze villa's hebben een vrije ligging aan het water en een zonnige tuin op het zuiden. Het gaat om woningen met woonoppervlaktes van 179 vierkante meter groot en een breedte van 13 (!) meter. De grote woonkamer heeft een mooie U-vorm met ruimte voor een stijlvolle keuken. Op de eerste verdieping heb je drie grote (slaap)kamers, een badkamer en een apart toilet. Op de vrij indeelbare tweede verdieping is voldoende ruimte voor het creëren van extra (slaap)kamers. Dankzij de riante vlonder van 35 vierkante meter heb je al snel het gevoel dat je je 'op' het water bevindt. Je kunt die vlonder ook nog uitbreiden, tot 70 vierkante meter. Je hebt genoeg ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De berging is inpandig. De koopsommen: vanaf 695.000 euro (v.o.n.).

  • www.natuurlijkwonen.nu.
  • Stand: Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

Impressie bovenaan: villa's (type De Waterspiegel). Andere impressies, van boven naar beneden: type De Rietkraag (exterieur, interieur), type De Rietzanger (exterieur, interieur, interieur) en type De Waterjuffer (exterieur).

Meer nieuws