westlands woonevent banner small

Nog diverse gezinswoningen beschikbaar in Zand en Honing

Charmante rijwoningen en tweekappers in 's-Gravenzande, nabij ecologische zone

26 maart 2019-

Schitterende rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen in de charmante en traditionele stijl van de Delftse School, met veel aandacht voor ruimte en licht. Heijmans realiseert er 112 in nieuwbouwproject Zand en Honing in 's-Gravenzande, in de groene nieuwbouwwijk Waelpark. Er zijn nog woningen beschikbaar, zowel rijwoningen als tweekappers. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april, kun je erover in gesprek bij de stand van Heijmans.

Comfortabel wonen met vloerverwarming en Slimwonen huisautomatisering

Zand en Honing bestaat uit 12 twee-onder-één-kap woningen en 100 rijwoningen in verschillende varianten. Het gaat om royale woningen met lichte kleuren en aandacht voor symmetrie en evenwicht. Erfafscheidingen in de vorm van hagen dragen bij aan het groene karakter van de buurt. De woningen zijn energiezuinig en aardgasvrij. Dankzij vloerverwarming en Slimwonen huisautomatisering is het comfort groot. De meeste woningen zijn inmiddels verkocht, maar er is nog aanbod beschikbaar: zowel rijwoningen als twee-onder-één-kap woningen.

Heerlijk wandelen, joggen of fietsen in het groen

Zand en Honing is onderdeel van project Rijnvaart, dat weer deel uitmaakt van gebiedsontwikkeling Waelpark, een langgerekt gebied tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. Rijnvaart wordt begrensd door de Rijnvaartweg en de watergangen Poelwatering en De Nieuwe Vaart. Hier worden circa driehonderd huizen, een doorlopende ecologische zone en een nieuwe waterverbinding gerealiseerd. Je kunt hier wandelend, op de fiets, joggend of lekker met de hond mooie, kilometerslange tochten maken. Geïnspireerd op de ecologische verbindingszone wordt het open gebied in Zand en Honing ook groen een waterrijk.

  • www.zandenhoning.nl.
  • Stand: Heijmans.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

Meer nieuws