westlands woonevent banner small

Olsthoorn Makelaars: een makelaarskantoor waar je je thuisvoelt

Deskundig in aan- en verkoop, gespecialiseerd in perfecte presentaties van het woningaanbod

25 maart 2019-

Een specialist in de verkoop en aankoop van woningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Dat is Olsthoorn Makelaars, actief in de regio Westland, Den Haag, Delft en Rijswijk. "Mensen willen zich thuisvoelen", aldus Esther Olsthoorn, directeur van Olsthoorn Makelaars. "Wij willen dat onze klanten zich ook bij ons thuisvoelen." Wil je kennismaken met dat thuisgevoel? Kom dan naar de stand van Olsthoorn Makelaars op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april. De makelaars vertellen wat ze voor jou kunnen betekenen en je ontdekt wat het woningaanbod is. 

Advies en begeleiding bij de aankoop van een nieuwbouwwoning 

"Een nieuwbouwhuis kopen is een belangrijk besluit waar een zorgvuldige afweging aan voorafgaat", aldus Olsthoorn Makelaars. "Wij geven je advies, vertalen je woonwensen en maken een praktische vertaling van het functioneren van het nieuwbouwhuis. Wij vertellen je ook eerlijk of we vinden dat de woning in een wijk staat die bij jou past en we denken met je mee met onder andere opties en andere voorzieningen. Verder wijzen we je op de bijkomende kosten van een eigen woning. Ook zijn wij goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Bijvoorbeeld of er op de locatie die jouw voorkeur heeft, geen grote wijzigingen te verwachten zijn in de nabije toekomst. Wij begeleiden je vanaf het begin van het project tot en met het tekenen van de overeenkomsten. Maar ook daarna staan we voor je klaar als je vragen hebt over de notaris of bijvoorbeeld over de start van de bouw."

Jouw partner bij de verkoop van je huidige woning

Daarnaast kan Olsthoorn Makelaars je helpen met de verkoop van je huidige woning. "Ben je op dit moment (nog) eigenaar van een woning? Dan kun je gebruikmaken van onze diensten als verkoopmakelaar. Wij adviseren je graag op welk moment en met welke verkoopstrategie je je woning te koop kunt zetten. Uiteraard wil je dat je huis voor een goede prijs en tegen goede voorwaarden wordt verkocht. Het helpt dan dat je als makelaarskantoor op een centrale plek in het Westland gevestigd bent: Naaldwijk. Daardoor weten wij precies wat er in de omgeving leeft."

Een eigen specialist voor styling en fotografie van woningen

Een van de punten waarop Olsthoorn Makelaars het verschil wil maken, is de presentatie van de woningen. "Wij zorgen voor een perfecte presentatie van de woningen die bij ons te koop staan. Hiervoor hebben wij een specialist voor de styling en fotografie van woningen in dienst, met zelfs een vliegbrevet om dronefoto's en filmpjes te maken. Dat vergroot de verkoopkansen. Ook geven we mogelijke belangstellenden hiermee een goede indruk van de woning, nog voordat zij tot een echte bezichtiging overgaan. Daarnaast zijn wij heel laagdrempelig. Dat heeft weer met dat thuisgevoel te maken."

Kantoor in Naaldwijk: dichter bij huis

Olsthoorn Makelaars is in 2006 gestart met een kantoor in Den Haag in de wijk Wateringse Veld. In 2017 kwam er elders in Den Haag een tweede kantoor bij en sinds kort is Olsthoorn Makelaars ook in het Westland gevestigd, in Naaldwijk. "Omdat we in de afgelopen jaren steeds actiever zijn geworden in het Westland, was deze derde vestiging een logische keuze. Ook al omdat er in de komende jaren veel nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd in het Westland. Zo kunnen we ook onze opdrachtgevers in het Westland nog dichter bij huis van dienst zijn."

  • www.olsthoornmakelaars.nl.
  • Stand: Olsthoorn Makelaars.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.
Meer nieuws