westlands woonevent banner small

Westeiland: royaal en duurzaam wonen aan het water

Nog diverse tweekappers en vrijstaand huis beschikbaar op twee autoluwe eilanden in Naaldwijk

28 maart 2019-

Wonen in een luxe en duurzame nieuwbouwwoning aan het water, op een eiland met een geheel eigen karakter. Op Westeiland in Naaldwijk kan het. Westeiland ligt aan de rand van nieuwbouwwijk Hoogeland. Het project bestaat uit twee autoluwe eilanden met achttien ruime twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaande villa. Een aantal woningen is nog te koop. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 13 april in Naaldwijk, krijg je bij de stand van Rijnpoort Makelaars meer informatie.

Volop ruimte en uitbreidingsmogelijkheden

Westeiland is een project van Ter Steege en Mahler Vastgoed Ontwikkeling en biedt de grootste tweekappers in deze klasse. De woningen hebben een eigentijdse, landelijke uitstraling en een open karakter op de begane grond. De tweekappers, met minimaal vijf kamers, krijgen woonoppervlaktes vanaf maar liefst 177 vierkante meter. De vrijstaande villa is zelfs nog groter, met een oppervlakte van 217 vierkante meter. En wil je nog meer woonruimte, dan kun je het huis op de begane grond op verschillende manieren uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer met badkamer beneden, een kantoor aan huis of een garage.

Toekomstbestendig wonen in een aantrekkelijke omgeving

Wonen op Westeiland is een duurzame keuze: alle woningen zijn gasloos, uitstekend geïsoleerd en worden verwarmd met een warmtepomp. Door het hoge afwerkingsniveau, de grote keuzevrijheid en de bijzondere ligging kun je hier zorgeloos wonen in een prettige en intieme sfeer. De prijzen beginnen bij circa 485.000 euro (v.o.n.). Er zijn nog diverse woningen beschikbaar.

  • www.westeiland.nl.
  • Stand: Rijnpoort Makelaars / Westeiland.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

 

Meer nieuws