westlands woonevent banner small

Wethouder Cobie Gardien opent Westlands Woonevent

Zaterdag 13 april: koop, huur, nieuwbouw, zelfbouw en financieel advies in stadhuis Naaldwijk

9 april 2019-

De Westlandse wethouder Cobie Gardien (ruimtelijke ordening en planontwikkeling) opent zaterdag 13 april het Westlands Woonevent. De politiek is sowieso goed vertegenwoordigd op het evenement, want ook wethouder Ben van der Stee (o.a. volkshuisvesting) komt naar het evenement. Hij zal met bezoekers in gesprek gaan. Het evenement vindt plaats in het stadhuis van Naaldwijk (Verdilaan) en is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.

Nieuwbouw, zelfbouw en financieel advies op Westlands Woonevent

Behalve over nieuwbouwprojecten in het Westland kun je op het Westlands Woonevent ook informatie krijgen over de zelfbouwmogelijkheden. Verder is er financieel advies. Het Westlands Woonevent is dan ook dé plek waar je een woning of zelfbouwkavel vindt, én met hypotheekadviseurs in gesprek kunt. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Gratis parkeren, gratis transferbussen

Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad, even verderop in Naaldwijk. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent. Dat zijn ritjes van zo'n drie minuten.

  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.
Meer nieuws