westlands woonevent banner small

Wonen in Graaf van Zande: groots genieten voor alle leeftijden

Geen gewone rijtjeshuizen en appartementen, maar 41 'vorstenhuizen' waarin je vorstelijk kunt wonen

9 april 2019-

Graaf van Zande. Dat is de naam van een nieuw en bijzonder woonproject in de nieuwbouwwijk Rijnvaart in ‘s Gravenzande. De naam doet een zekere statuur vermoeden en dat is niets te veel gezegd. Het project krijgt 41 riante woningen. Die worden geen rijtjeshuizen en appartementen genoemd, maar 'vorstenhuizen'. Je woont hier dan ook niet op een doorsnee manier, maar heel royaal. Graaf van Zande is een van de maar liefst 11 (!!) nieuwbouwprojecten die ontwikkelaar Weboma presenteert op het Westlands Woonevent op zaterdag 13 april in Naaldwijk.

Binnenplaats van zo'n 900 vierkante meter

Alle woningen zijn op een bijzondere manier gerangschikt. Van buiten lijkt het project op een buitenplaats, eenmaal tússen de woningen vind je jezelf terug op een binnenplaats. Ook dat draagt bij aan de bijzondere uitstraling. De woonoppervlaktes van de eengezinswoningen variëren van 131 tot 155 vierkante meter. De appartementen worden 85 tot (maar liefst) 160 vierkante meter groot. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats. Bijzonder is - het is al gezegd - de binnenplaats. Die binnenplaats is zo'n 900 vierkante meter groot. Een fijne plek om je buren te ontmoeten en voor kinderen om buiten te spelen.

Voor alle leeftijden, met oog voor de toekomst

Bijzonder aan Graaf van Zande is dat het project voor alle leeftijden bedoeld is. 'Groots genieten voor alle leeftijden' is dan ook het motto. Dat grote genieten gaat gepaard met oog voor de toekomst. De woningen worden namelijk uiterst duurzaam en volledig gasloos.

Aantrekkelijke ligging, nabij groen, strand, dorpscentra en andere voorzieningen

Graaf van Zande ligt aan een ecologische zone, onderdeel van Poelzone. Hier is alles gericht op natuurlijk wonen en beleven. Maar ook op een andere manier is de locatie, centraal in het Westland, bijzonder aantrekkelijk. In de nabijheid liggen recreatieplas Prinsenbos, het Noordzeestrand, de centra van ’s-Gravenzande en Naaldwijk, diverse scholen, allerlei winkels en sportclubs. Dit alles is snel bereikbaar met de fiets of de auto. 

  • www.graafvanzande.nl.
  • Stand: Weboma.
  • Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 13 april plaats in het stadhuis in Naaldwijk (Verdilaan). Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan gratis op de ruime parking aan de Laan van de Glazen Stad. Vanaf die plek rijden elke tien minuten gratis transfer-bussen naar het woonevent, ritjes van zo'n drie minuten.

Meer nieuws